Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14.
88220 Široki Brijeg

Via Dinarica Javni poziv: Unapređenje turističke ponude i usluga duž staza Via Dinarice u Bosni i Hercegovini

Photo Via Dinarica

 

Otvoren je Javni poziv za podnošenje prijava za dodjelu bespovratnih sredstava u okviru druge faze projekta Via Dinarica: Unapređenje turističke ponude i usluga duž staza Via Dinarice u Bosni i Hercegovini.

Poziv za podnošenje prijava za dodjelu bespovratnih sredstava je jedna od aktivnosti u okviru druge faze projekta Via Dinarica, koji implementira i sufinancira Razvojni program Ujedinjenih naroda u Bosni i Hercegovini (UNDP BiH), uz financijsku podršku Agencije Sjedinjenih Američkih Država za međunarodni razvoj (USAID BiH), Agencije za razvojnu suradnju Republike Italije (AICS) i Federalnog ministarstva okoliša i turizma (FMOIT).

 

 

Inicijativa Via Dinarica ima za cilj da promovira značajne prirodne i kulturne resurse područja Zapadnog Balkana, da omogući bavljenje avanturističkim aktivnostima ljubiteljima prirode iz cijelog svijeta te da očuva planinska područja, kulture i predjele koji predstavljaju oazu netaknute prirode u Europi. Ovaj javni poziv financiraju USAID BiH i Federalno ministarstvo okoliša i turizma, a cilj mu je da dodatno doprinese razvoju inicijative Via Dinarica.

U skladu s gore navedenim, ovaj Javni poziv za podnošenje prijedloga projekata se odnosi na sljedeće 2 prioritetne oblasti:

Prioritetna oblast 1: Poboljšanje uvjeta i proširenje kapaciteta turističkih smještajnih objekata duž bijele, zelene i plave staze Via Dinarice u Bosni i Hercegovini.

Prioritetna oblast 2: Unapređenje postojećih i povećanje raznolikosti turističkih usluga u oblasti turizma u prirodi (kulturnog, povijesnog, sportsko-rekreativnog i avanturističkog turizma i slično) duž bijele, zelene i plave staze Via Dinarice u Bosni i Hercegovini .

Pozivaju se svi zainteresirani i kvalificirani potencijalni podnositelji prijava, koji žele sudjelovati u ovoj aktivnosti projekta, da dostave svoje prijedloge projekata, uključujući i svu prateću dokumentaciju, najkasnije do srijede, 08. svibnja 2019. godine do 16:00 sati. Prijave moraju biti dostavljene u jednom (1) originalnom primjerku i jednoj (1) neovjerenoj kopiji, u A4 formatu i uvezane sa numeriranim stranicama. Također, kompletnu navedenu dokumentaciju je potrebno dostaviti i u elektronskoj formi, na USB memorijskoj kartici. USB memorijsku karticu je potrebno pričvrstiti za originalni primjerak prijave. Prijave moraju biti dostavljene u zatvorenoj koverti preporučenom poštom, kurirskom poštom ili osobno (potpisana i datirana potvrda će biti dodijeljena licu koje osobno dostavi prijavu) na sljedeću adresu: Razvojni program Ujedinjenih naroda (UNDP), UN House, Zmaja od Bosne bb, 71 000 Sarajevo, BiH, Druga faza projekta Via Dinarica.

Prijave dostavljene drugim putem (npr. putem faksa ili email-a), neće biti uzete u razmatranje. Smjernice za podnositelje prijava i svu pripadajuću dokumentaciju možete preuzeti na ovoj web stranici.

Sva dodatna pitanja u vezi ovog poziva se mogu dostaviti isključivo putem elektronske pošte, najkasnije 7 dana prije isteka roka za podnošenje prijava, sa jasno naznačenim nazivom poziva u predmetu poruke, i to na sljedeću e-mail adresu: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Neposredno nakon objave javnog poziva projekt Via Dinarica će organizirati info sesije, a vrijeme i lokacije info sesija će biti objavljene na UNDP-ovoj web stranici http://www.ba.undp.org/  i na stranici projekta http://viadinarica.com/

Dokumenti:

Javni poziv_Via Dinarica_2019

Prilog I_prijedlog projekta

Prilog II_proračun

Prilog III_plan aktivnosti

Prilog IV_pismo namjere_sufinanciranje

Prilog V_izjava o partnerstvu

Via Dinarica 2_Javni poziv 2019_Smjernice za podnositelje prijava (002)

Izvor: http://www.ba.undp.org/  

© Copyright 2024 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search