Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14.
88220 Široki Brijeg

JAVNI POZIV za odabir programa i projekata iz Transfera za mlade

Federalno ministarstvo kulture i športa je objavilo poziv za sufinanciranje programa i projekata koji se odnose na istraživanje i analizu stanja, položaja i potreba mladih i stručnu podršku za izradu Strategije za mlade Federacije Bosne i Hercegovine.

Ukupan iznos raspoloživih sredstava: 40.000,00 KM.

- Izrada situacijske analize potrebne za izradu strateške platforme i stručno-konzultantska  podrška u svim fazama izrade Strategije za mlade Federacije Bosne i Hercegovine. Sredstva će se dodijeliti u iznosu do 25.000 KM i bira se samo jedan aplikant.

- Promocija i istraživanje potreba i stavova mladih kroz faze izrade Strategije za mlade Federacije Bosne i Hercegovine. Sredstva će se dodijeliti u iznosu do 15.000 KM i bira se samo jedan aplikant.

Pravo podnošenja zahtjeva na ovaj Javni poziv imaju institucije, organizacije, udruženja i drugi nositelji koji obavljaju djelatnosti u području mladih i aktivizma mladih ili strateškog planiranja registrirani u Federaciji Bosni i Hercegovini, osim privatnih organizacija osnovanih s ciljem ostvarivanja profita.  

Prijave se dostavljaju isključivo putem pošte zaključno sa 7.12.2021. godine.

Javni poziv, kao i prijavni obrazac možete preuzeti OVDJE

Izvor: https://www.fmks.gov.ba/

© Copyright 2024 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search