Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14.
88220 Široki Brijeg

USAID WHAM - Javni poziv za dostavljanje projektnih prijedloga

WHAM projekt

 

WHAM projekt, odnosno projekt razvoja radne snage i većeg pristupa tržištima Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) poziva sve zainteresirane i kvalificirane organizacije da dostave svoje projektne prijedloge za podršku putem bespovratnih sredstava kako je detaljnije navedeno u nastavku.

Datum izdavanja: 13. ožujka 2019. godine

Datum zatvaranja: 17. travnja 2019. godine

Ukupan iznos potencijalnih dodijeljenih sredstava: USD 300.000

Procijenjeni broj dodijeljenih ugovora: 6

Maksimalni iznos po ugovoru: USD 75.000

 

WHAM je objavio javni poziv za dostavljanje projektnih prijedloga za podršku brzo-rastućih, izvozno-orijentiranih i izvozno spremnih malih i srednjih poduzeća iz sektora metala, drveta i/ili tekstila/obuće orijentiranih prema proširenju proizvodnih kapaciteta, dostizanju novih tržišta i otvaranju novih radnih mjesta.

Objavljeni javni poziv je fokusiran na nove i inovativne proizvode.

Za potpunu dokumentaciju posjetite web stranicu  http://www.whambih.org/

Rok za dostavljanje koncept nota je 17. travnja 2019. godine u 16:00 sati.

Sva eventualna pitanja o načinu prijave ili o samom javnom pozivu možete poslati na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do 10. travnja 2019. godine.

Više informacija: RFA – New product development WHAM-AID-168-LA-17-00007

Projekt Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID-a) u suradnji sa INTERA Tehnološkim Parkom u Mostaru organizira službenu prezentaciju programa Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID-a) pod nazivom “Razvoj radne snage i veći pristup tržištima” (eng. Workforce and Higher Access to Markets Activity – WHAM).

Prezentacija će se održati u sljedeći ponedjeljak 25. ožujka 2019. godine u 12:00 sati u prostorijama INTERA Tehnološkog Parka (Adresa: Bišće Polje bb, 88 000 Mostar).

Tijekom prezentacije predstavnici USAID WHAM programa predstaviti će mogućnosti prijave na novi javni poziv za podršku kompanija iz sektora metala, drveta i tekstila/obuće putem bespovratnih (grant) sredstava.

Na prezentaciju se možete prijaviti putem e-mail adresa Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do petka, 22. ožujka 2019. godine.

Izvor: http://www.whambih.org/

© Copyright 2024 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search