Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14.
88220 Široki Brijeg

Otvoren četvrti javni poziv za dodjelu Media Production i Media Mixer grantova

Program osnaživanja nezavisnih medija (IMEP) objavljuje četvrti poziv za apliciranje za Media Production i Media Mixer grantove.

IMEP je USAID-ov petogodišnji program (travanj 2017 – travanj 2022.) sa glavnim ciljem da doprinese nezavisnosti medija i slobodi izražavanja u Bosni i Hercegovini kroz jačanje održivosti medija, podizanju kvalitete medijskog sadržaja, jačanju kapaciteta novinara, osiguranju pravne podrške medijskim organizacijama i novinarima, uključujući građane kao aktivne sudionike koji doprinose medijskom prostoru, sa elementima jačanja kapaciteta građana i jake promocije nezavisnih medijskih glasova u BiH.

Rok za podnošenje aplikacija je 30. travanj 2020. godine.

Više informacija o objavljenom pozivu možete pronaći OVDJE

Zahtjevi za eventualna pojašnjenja u vezi sa ovim Javnim pozivom trebaju biti upućeni isključivo putem e-maila na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. s naznakom reference poziva (IMEP/MGS-MP-4 ili IMEP/MGS-MM-04) i nazivom aplikanta u Subject-u e-maila.

Odgovori na pitanja će biti objavljeni na web stranici projekta www.imep.ba u skladu sa datumom koji je predstavljen u rasporedu.

Informativna sesija će se održati online 10. travnja 2020. u 11:00h.

Izvor: www.imep.ba

© Copyright 2024 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search