Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14.
88220 Široki Brijeg

Javni poziv za sudjelovanje u IFAD Projektu razvoja ruralnih poduzeća i poljoprivrede FBIH

Bosna i Hercegovina (BiH) je s Međunarodnim fondom za poljoprivredni razvoj (IFAD) zaključila kreditni Sporazum o financiranju projekta razvoja ruralnih poduzeća i poljoprivrede (Rural Enterprises and Agricultural Development Project (READP). Projekt će pružiti podršku jačanju odabranih pod-sektora (lanaca vrijednosti) kroz implementaciju pojedinačnih prihvatljivih poslovnih planova (BP), koji su glavni instrument za utvrđivanje potreba ulaganja u poslovanje i razvoj kapaciteta svih sudionika u odabranim lancima vrijednosti u okviru klastera projekta.

Ured za koordinaciju projekata, pri Federalnom ministarstvu poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva, zadužen je za cjelovitu provedbu projekta, a dio sredstava namijenjen je sufinanciranju aktivnosti identificiranih u poslovnim planovima.

Ured za koordinaciju projekata, pri Federalnom ministarstvu poljoprivrede, poziva sve zainteresirane poslovne subjekte koji se bave otkupom, doradom, pakovanjem i prometom proizvoda i repromaterijala za primarnu poljoprivrednu proizvodnju da dostave izjave o zainteresiranosti za sudjelovanje u projektnim aktivnostima vezanim za predloženu poslovnu ideju.

Više informacija na sljedećem linku: https://fmpvs.gov.ba/2021/11/16/javni-poziv-za-ucesce-u-ifad-projektu-razvoja-ruralnih-poduzeca-i-poljoprivrede/

© Copyright 2024 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search