Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14.
88220 Široki Brijeg

OTVOREN JAVNI POZIV za dodjelu bespovratnih sredstava za mjeru podrške za realizaciju programa obuke o pripremi poslovnih planova

U okviru projekata EU4AGRI, koje financira Europska unija, objavljen je javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava za mjeru podrške pružateljima konsultantskih usluga u identifikaciji mogućnosti financiranja i pripreme poslovnih planova.  

Kroz ovaj javni poziv Europska unija je podržala razvoj kapaciteta pružatelja usluge u djelatnosti poslovnog savjetovanja i konsaltinga, s ciljem unapređenja pristupa raspoloživim investicijskim sredstvima poljoprivrednim proizvođačima, prerađivačima prehrambenih proizvoda stanovništvu ruralnih područja u BiH.

Ko se može prijaviti na ovaj Javni poziv?

Na ovaj javni poziv mogu se prijaviti poduzeća i udruženja građana (nevladine organizacije) koje su registrirane u BiH i koje imaju iskustvo u realizaciji programa obuke i konsaltinga u djelatnosti  poslovnog planiranja u poljoprivredno-prehrambenom sektoru.

U okviru ovog javnog poziva na raspolaganju je 400.000 KM, a sredstva podrške po jednoj prijavi mogu iznositi do 40.000 KM. Ova sredstva podnositelji prijava mogu koristiti za realizaciju programa obuke o pripremi poslovnih planova, za lica koja pružaju ili namjeravaju pružati ovu uslugu krajnjim korisnicima.

Prijave se mogu podnijeti od 10. lipnja 2022. godine dok je krajnji rok 08. srpnja 2022. godine do 17:00 sati. Prijave podnesene kroz druge kanale (pošta ili email) se neće uzeti u razmatranje.

Svi zainteresirani mogu pristupiti javnom pozivu putem web stranice projekta, eu4agri.ba.

Prva INFO sesija bit će održana u srijedu, 01. lipnja od 11:00 sati, putem Facebook stranice EU4AGRI.

Pored toga u narednom vremenskom periodu bit će organiziran niz info sesija u nekoliko gradova BiH. Informacije o točnom terminu i mjestu održavanja istih, bit će objavljene putem web stranice EU4AGRI.

EU4AGRI je četverogodišnji (2020-2024) projekat Europske unije vrijedan 20.25 miliona eura čiji je cilj modernizacija poljoprivredno-prehrambenog sektora u Bosni i Hercegovini. Projekat provode i sufinanciraju Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP) u BiH i Češka razvojna agencija (CzDA).

© Copyright 2024 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search