Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14
88220 Široki Brijeg

Vijesti

CYCLING RURAL ploca

U sklopu projekta „Biciklističke rute za unapređenje prirodne i kulturne baštine Hercegovine i Crne Gore – Cycling Rural” u tijeku su radovi na uređenju dijelova biciklističkih ruta i odmorišta u Zapadnohercegovačkoj županiji u Ljubuškom, Grudama i Posušju, kao i radovi na izgradnji pješačkog mosta preko rijeke Lištice u kanjonu Borak u Širokom Brijegu.

Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije objavljuje Poziv za obuku za biciklističke vodiče u  sklopu projekta „Biciklističke rute za unaprjeđenje prirodne i kulturne baštine Hercegovine i Crne Gore – Cycling Rural”. Potreba za specijaliziranim vodičima odavno je izražena sve većom posjećenošću turističkih destinacija na našim područjima, ali i zbog intenzivnog razvoja, odnosno proširenja nove cikloturističke ponude kroz projekt „Cycling Rural“, za koji je potrebna usluga profesionalnog vodiča na planiranim biciklističkim turama.

U nedjelju, 11. listopada 2020. godine u okviru projekta prekogranične suradnje “Biciklističke rute za unapređenje prirodne i kulturne baštine Hercegovine i Crne Gore – Cycling Rural”, financiranog od strane Europske unije, organizira se rekreativna biciklistička vožnja pod nazivom "Franciskana". Cilj ove svojevrsne biciklijade je promocija cikloturističke ponude Hercegovine i njenih turističkih kapaciteta.

© Copyright 2020 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search