Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14.
88220 Široki Brijeg

POZIV MLADIM PODUZETNICIMA ZA SUDJELOVANJE U PROGRAMU „ERASMUS ZA MLADE PODUZETNIKE“

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine obavještava da je Eda – Agencija za razvoj poduzeća objavila javni poziv mladim poduzetnicima i onima koji to žele postati, za sudjelovanje u programu Europske unije „Erasmus za mlade poduzetnike“.

Erasmus za mlade preduzetnike 1110x550

Riječ je o programu prekogranične razmjene koji mladim i potencijalnim poduzetnicima iz BiH pruža priliku da otputuju u neku od zemalja regije ili Europske unije, tamo surađuju s iskusnim i uspješnim poduzetnicima i dobiju dragocjene savjete koji će im pomoći razviti svoju poslovnu ideju, poboljšaju biznis plan i pokrenu svoj biznis.

Prijaviti se mogu sve osobe iz BiH koje razmišljaju o pokretanju svog biznisa ili su ga pokrenule u prethodne tri godine, vole putovati i žele proširiti mrežu svojih kontakata.

Ovu priliku je već iskoristilo nekoliko proaktivnih poduzetnika iz BiH.

U bazi podataka programa „Erasmus za mlade poduzetnike“ je registrirano oko 13.000 poduzetnika domaćina i preko 21.000 mladih poduzetnika iz 45 država, a do sada je uspješno realizirano preko 11.500 posjeta.

Mladi i potencijalni poduzetnici iz BiH koji žele dobiti detaljnije informacije o programu i načinu prijavljivanja, trebaju najkasnije do subote, 30. rujna 2023. godine popuniti online obrazac.

Za dodatne informacije i pojašnjenja možete kontaktirati Edu – Agenciju za razvoj poduzeća (kontakt osoba Pavle Miovčić This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., telefon: 051/300-241).

Izvor: https://komorabih.ba/

© Copyright 2024 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search