Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14.
88220 Široki Brijeg

U ŠIROKOM BRIJEGU ODRŽAN INFO DAN PROGRAMA “KREATIVNA EUROPA“

BIH Desk Kreativne Europe i Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije organizirali su Info dan koji se održao 10. listopada 2023. godine Širokom Brijegu.

Kreativna Europa1

Glavna zadaća BIH Deska je podrška udrugama, odnosno organizacijama i pojedincima koji djeluju u području kulture, medija i međusektoru, a s ciljem promoviranja raznolikosti europske kulturne baštine te povećanje konkurentnosti kulturnih i kreativnih sektora. Koordinator Deska BIH, Ilija Papac i prof. Mirjana Miličević prisutnima su govorili o načinu apliciranja, financiranja te ulozi Deska BIH. Svi oni koji nisu nazočili ovom događaju, a zainteresirani su za sudjelovanje na projektima u sklopu navedenog programa, više informacija mogu pronaći na: https://kreativna-europa.ba/o-programu/.

IMG 20231011 WA0001

Kreativna Europa je glavni program Europske unije kojim se pruža financijska podrška institucijama i organizacijama u području kulture kako bi čuvale, razvijale i promovirale europsku kulturnu i jezičnu raznolikost, kao i naslijeđe, te unaprjeđivale konkurentnost i ekonomski potencijal kulturnih, a naročito audiovizualnih djelatnosti.

© Copyright 2024 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search