Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14.
88220 Široki Brijeg

OBJAVLJEN POZIV ZA DOSTAVLJANJE PROJEKTNIH PRIJEDLOGA U CILJU UKLJUČIVANJA DUGOROČNO NEZAPOSLENIH ŽENA I MUŠKARACA NA TRŽIŠTE RADA

Pozivaju se svi akteri na tržištu rada koji imaju kapacitete za isporuku usluga i programa predviđenih dolje navedenim dokumentima, uključujući uspostavljanje partnerstava sa institucijama tržišta rada i socijalne zaštite i specijaliziranim agencijama, organizacijama ili pojedincima za pružanje usluga, da dostave puni projektni prijedlog za dodjelu bespovratnih sredstava podrške u cilju u cilju povećanja formalnog zapošljavanja dugoročno nezaposlenih žena i muškaraca (od 15 do 64 godine).

LOT5 1

Poziv za dostavljanje prijedloga projekta sačinjen je u okviru projekta EU4Employment (EUzaZapošljavanje) koji financiraju Europska unija (EU) i Švedska, a realizira Međunarodna organizacija rada (MOR) u Bosni i Hercegovini (BiH). Poziv upućuje MOR koji provodi program podrške, vrši ugovaranje i nadgleda proces korištenja dodijeljenih bespovratnih financijskih sredstava (grantova).

Projekat EUzaZapošljavanje je usmjeren ka poboljšanju socijalno-ekonomske situacije i životnih uvjeta teško zapošljivih osoba u BiH. Realizacijom projekta, MOR očekuje da će doprinijeti povećanju mogućnosti za zapošljavanje mladih (15-29 godina), žena iz ruralnih sredina, osoba sa invaliditetom, Roma, dugoročno nezaposlenih, korisnika socijalne pomoći i drugih ranjivih pojedinaca u Bosni i Hercegovini.

Cilj Poziva je osigurati kreiranje i provedbu integralnog programa aktivacije, obuke i zapošljavanja dugoročno nezaposlenih osoba (starosti od 15 do 64 godine).  

Ukupni iznos podrške koji je na raspolaganju u okviru ovog Poziva (LOT 5) je 1 milijun USD i raspodijeliti će se na najmanje 4 projektna prijedloga. Iznosi grant sredstava se kreću od 200.000 USD minimalno do 250.000 USD maksimalno, bez dodatnog sufinanciranja iz vlastitih sredstava u okviru ovog programa.

Poziv, kao i sva popratna dokumentacija se nalaze u nastavku:

Rok za dostavljanje Punog projektnog prijedloga je 4. ožujak 2024. godine do 17:00 sati po lokalnom vremenu.

Pitanja i zahtjevi za pojašnjenja mogu biti upućena elektronskom poštom najkasnije do 15. veljače 2024. godine do 17:00, na e-mail adresu: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. MOR nema obvezu odgovoriti na pitanja koja stignu nakon navedenog roka. Pitanja svih podnositelja, zajedno sa odgovorima bit će objavljeni na internet stranici projekta www.eu4employment.ba najkasnije 20. veljače 2024. godine.

Da bi osigurali ravnopravan tretman kandidata, MOR ne može unaprijed davati mišljenje o kvalificiranosti kandidata (glavnog podnositelja i supodnositelja), projektnom prijedlogu ili konkretnim projektnim aktivnostima.

Izvor: https://eu4employment.ba/

© Copyright 2024 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search