Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14.
88220 Široki Brijeg

Željana Zovko u posjeti Županiji Zapadnohercegovačkoj

ZZ posjeta 1

 

U ponedjeljak, 6. svibnja 2019. godine Željana Zovko, zastupnica u Europskom parlamentu, kao i kandidatkinja na listi Hrvatske demokratske zajednice za Europski parlament je posjetila Županiju Zapadnohercegovačku.

Tijekom posjete održala je sastanak u Širokom Brijegu u prostorijama Ureda Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije čiji je ravnatelj, Ivan Jurilj upoznao zastupnicu Zovko sa provedenim aktivnostima i projektima.

Na sastanku su sudjelovali predsjednik Vlade Županije Zapadnohercegovačke, Zdenko Ćosić sa suradnicima, gradonačelnik Grada Širokog Brijega, Miro Kraljević sa suradnicima i ravnatelj Ureda Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije, Ivan Jurilj sa suradnicima.

Željana Zovko je upoznala sve sudionike sa dosadašnjim iskustvom tijekom svog rada u Europskom parlamentu te planovima i aktivnostima u budućnosti koje planira provoditi ukoliko osvoji još jedan mandat na izborima za Europski parlament koji će se održati od 23. do 26. svibnja 2019. godine.

Navedeni sudionici sastanka su izrazili veliko zadovoljstvo zbog ove posjete i nadu da će Željana Zovko biti u novom sazivu Europskog parlamenta nakon provedbe izbora, kako bi mogla predstavljati Bosnu i Hercegovinu te zagovarati intenzivan europski put.

Nakon održanog sastanka svi su se uputili u dvoranu Skupštine Županije Zapadnohercegovačke na okrugli stol “Važnost izlaska na izbore za Europski parlament”.

ZZ posjeta 2

© Copyright 2024 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search