Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14.
88220 Široki Brijeg

EU4BUSINESS RECOVERY ORGANIZIRA SEMINARE I IZLOŽBU "GRADOVI I SELA BUDUĆNOSTI" U PET GRADOVA U BIH

EU4BusinessRecovery poziva građane i građanke na događaj pod nazivom „Gradovi i sela budućnosti“ koji će se u 2023. godini održati prema sljedećem rasporedu:

  • 29. svibnja u Trebinju (Plato ispred Kulturnog centra Trebinje) 
  • 31. svibnja u Bijeljini (Plato ispred Gradske uprave Bijeljina) 
  • 01. lipnja u Sarajevu („Dječja kuća“ Novo Sarajevo) 
  • 05. lipnja u Zenici (Muzej Grada Zenica)
  • 12. lipnja u Bihaću (Nacionalni park Una - Kulen Vakuf) 
    s početkom u 12 sati.  Svi zainteresirani mogu se registrirati za sudjelovanje putem sljedećeg linka: https://forms.gle/39V9aLMUrrWK48C78.

gradovi i sela najavni poster 1685008239

Događaj je kombinacija edukativnih predavanja praćenim interaktivnom izložbom koja prikazuje podršku Europske unije i Savezne Republike Njemačke, poljoprivredi i ruralnom razvoju u Bosni i Hercegovini. Fokusiran je na važna pitanja održivog razvoja u poljoprivredi i ruralnom razvoju, a namijenjen je predstavnicima malih i srednjih poduzeća, predstavnicima institucija i građanima i građankama svih dobi kako bi se educirali o važnosti održivih praksi u ovim područjima, te pružanju tehničke podrške bh. poduzećima u sektoru poljoprivrede.

Cilj događaja je ukazati na važnost pametne poljoprivrede, IT-a i digitalizacije, učinkovitosti resursa, cirkularne ekonomije, mladih i poljoprivrede. Ovo je prilika za angažiranje, informiranje i inspiriranje građana i građanki da poduzmu mjere za zaštitu klime, poljoprivrede i ruralnog razvoja u vlastitoj sferi utjecaja. 

Izvor: https://www.eu4business.ba/

© Copyright 2024 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search