Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14.
88220 Široki Brijeg

Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke u suradnji s Biciklističkim klubom Ljubuški organizira Biciklističko – rekreativni događaj "Franciscana"

Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke u suradnji s Biciklističkim klubom Ljubuški u nedjelju 19. studenog 2023. godine organizira biciklističko-rekreativni događaj pod nazivom "Franciscana", a koji ima za cilj promociju nove ciklo- turističke ponude u Bosni i Hercegovini.

biciklisticki klubljubuski copy 810x481

Ova ruta "Franciscana" ima  za cilj  povezati franjevačke samostane na Humcu i Međugorju. Sama ruta će se voziti od crkve sv. Ante  Humac preko Vodopada Kravice, Studenaca prema brdu Križevcu uz lagani spust prema crkvi sv. Jakova u Međugorju. Nakon kratkog odmora i molitve, ruta se nastavlja preko Miletine natrag na  Humac gdje će biti osigurana okrepa za sve sudionike. 

Start ovog događaja je u nedjelju 19. studenoga  2023. godine u 09:30 sati ispred Franjevačkog samostana sv. Ante na Humcu. 

Ovaj događaj se organizira u okviru projekta Kulturna ruta "Franciscana" kojeg financira Ministarstvo regionalnog razvoja i europskih fondova Republike Hrvatske a provodi Ured za europske integracije Županije Zapadnohercegovačke u partnerstvu s Razvojnom agencijom Dubrovačko -neretvanske županije.

© Copyright 2024 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search