Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14.
88220 Široki Brijeg

DRŽAVNI TAJNIK SREDIŠNJEG DRŽAVNOG UREDA ZA HRVATE IZVAN REPUBLIKE HRVATSKE ZVONKO MILAS POSJETIO URED VLADE ŽUPANIJE ZAPADNOHERCEGOVAČKE ZA EUROPSKE INTEGRACIJE

Danas je u radnoj  posjeti Uredu Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije boravio državni tajnik Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske Zvonko Milas, gdje se sastao s ravnateljem Ureda Vlade ŽZH za europske integracije, Ivanom Juriljem.

Screenshot 20240314 124102 Gallery

Tijekom posjeta predstavljen je rad Ureda Vlade Županije Zapadnohercegovačke i teme vezane za kontekst europskih integracija u Bosni i Hercegovini. Dogovorena je podrška oko pristupanja BiH Europskoj uniji koja zahtjeva intenzivnu podršku i suradnju s Republikom Hrvatskom kako bi se prevladali različiti izazovi i ostvarili potrebni reformski procesi. U tom kontekstu, uloga Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske i suradnja s Uredom Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije mogu biti od ključne važnosti za promicanje zajedničkih interesa i osiguranje potrebne podrške.

Screenshot 20240314 124052 Gallery

Ravnatelj Jurilj zahvalio je Središnjem državnom uredu za Hrvate izvan RH te državnom tajniku Zvonki Milasu, koji prepoznaju potrebe i pružaju potporu projektima na području Županije Zapadnohercegovačke.

© Copyright 2024 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search