Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14.
88220 Široki Brijeg

URED VLADE ŽUPANIJE ZAPADNOHERCEGOVAČKE ZA EUROPSKE INTEGRACIJE I REGIONALNA RAZVOJNA AGENCIJA DUBROVAČKO-NERETVANSKE ŽUPANIJE DUNEA ZAPOČELI PROVEDBU PROJEKTA “POVEZIVANJE PERSPEKTIVA: MLADI KROZ GRANICE”

Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije i Regionalna razvojna agencija Dubrovačko-neretvanske županije DUNEA,  započeli su provedbu  projekta Povezivanje perspektiva: Mladi kroz granice,  vrijedan 28.995,41 eura.

Projekt je financiran sredstvima Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije iz Programa prekogranične suradnje između Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine za 2024. godinu.  Glavni cilj projekta je prekogranično umrežavanje te razmjene znanja i iskustava u regionalnom razvoju i provedbi razvojnih projekata kroz organiziranje različitih edukativnih i trening programa za mlade. U tu svrhu organizirat će se obuka za jačanje kapaciteta mladih za pripremu, pisanje i provedbu projekata, studijski posjed Dubrovačko-neretvanskoj županiji kao i Forum mladih dviju županija.

© Copyright 2024 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search