Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14.
88220 Široki Brijeg

Poziv na MarketMakers seminar pod nazivom „Kako razviti turističku destinaciju u BiH?“

Photo MarketMakers

Otvoren je poziv na MarketMakers seminar, za organizacije za upravljanje turističkim destinacijama (DMO), pod nazivom „Kako razviti turističku destinaciju u BiH?“ koji će se održati u četvrtak, 21. ožujka 2019. godine u hotelu Hills u Sarajevu.

Seminar je namijenjen profesionalnim organizacijama za upravljanje turističkim destinacijama (DMO) kao i svim drugim organizacijama koje upravljaju, ili žele upravljati postojećim ili potencijalnim turističkim destinacijama u Bosni i Hercegovini.

Na seminar se možete prijaviti slanjem e-maila na adresu   Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do petka, 8. ožujka 2019. godine uz napomenu da je broj mjesta ograničen.

Prilikom prijave  na seminar, ukoliko želite, možete napisati nekoliko rečenica o Vašoj organizaciji i/ili događaju koji želite organizirati, koji će biti korišteni kao studije slučaja u sklopu radionice. Kroz svoje redovne programe podrške razvoju turizma, MarketMakers ima namjeru podržati najuspješnije ideje predstavljene na ovom seminaru.

Sve detaljnije informacije o programu seminara i predavačima možete pronaći na sljedećem linku http://www.marketmakers.ba/clanak/poziv-organizacijama-za-upravljanje-turistikim-destinacijama-32?fbclid=IwAR1_pu3d4bTPedh2lJ8bAwAjAC7dSKFlQsV4YOO4THQpuxf1F7O0SAeC4Jg

© Copyright 2024 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search