Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14.
88220 Široki Brijeg

Najava - Poslovni susret bonitetno izvrsnih tvrtki Županije Zapadnohercegovačke

Bisnode BH u suradnji sa Županijom Zapadnohercegovačkom organizira Poslovni susret bonitetno izvrsnih tvrtki Županije Zapadnohercegovačke koji će se održati u četvrtak, 11. srpnja 2019. godine s početkom u 13:00 sati u hotelu Park u Širokom Brijegu.

Cilj ovog susreta je predstavljanje rezultata poslovanja tvrtki Županije Zapadnohercegovačke, sa posebnim osvrtom na bonitetno izvrsne tvrtke.

Bonitetna izvrsnost definira natprosječnu bonitetnu vrijednost gospodarskih subjekata, a koliko su ovi subjekti značajni za uspjeh i razvoj regije govori podatak da ih je u Bosni i Hercegovini nepunih 26% od ukupnog broja aktivnih tvrtki, a da je njihov udio u ukupnim prihodima države 70%, u ukupnoj dobiti 80%, a zapošljavaju 59% ukupno zaposlenih u državi.

U Županiji Zapadnohercegovačkoj bonitetno izvrsnih je 31,8% od ukupnog broja aktivnih tvrtki, a kreiraju 87% prihoda i 89% dobiti županije i zapošljavaju 78% od ukupnog broja zaposlenih u županiji.

Na ovom događaju će se obratiti predsjednik Vlade Županije Zapadnohercegovačke, Zdenko Ćosić, dok će ministar gospodarstva Županije Zapadnohercegovačke, Dario Sesar i ravnatelj Ureda Vlade Županije Zapadnohercegovačke, Ivan Jurilj predstaviti određene inicijative u županiji usmjerene na razvoj gospodarstva županije i kreiranja pozitivnog poslovnog okruženja.

Na kraju će djelatnici Bisnode BH predstaviti rezultate poslovanja gospodarstvenika Županije Zapadnohercegovačke, sa posebnim osvrtom na bonitetno izvrsne tvrtke kao i dodijeliti Certifikate bonitetne izvrsnosti te omogućiti prisutnima da na Bisnode poslovnim rješenjima pogledaju poslovanje pojedinih tvrtki županije i regije, kao pokazatelja kvalitetnog transparentnog poslovanja.

© Copyright 2024 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search