Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14.
88220 Široki Brijeg

Županija Zapadnohercegovačka sudionik Sajma "Good Life" u Mostaru

good life mepas mall 2019 364 370 x 247

 

Protekli tjedan Mostar je bio domaćin Sajma ''Good Life''. Sajam je nudio bogat popratni sadržaj, koji promovira zdrave životne stilove, unaprjeđenje zdravlja, zaštitu okoliša, energetsku učinkovitost i sve što doprinosi boljoj kvaliteti života, poput putovanja, čitanja knjiga i sl.

Sajam se održao u organizaciji Udruge Bonum Vitae i Agencije PRimera, a svojom programskom i izložbenom ponudom koncipiran je tako da promiče kulturu zdravog življenja – treninzi na otvorenom, sportski sadržaji, promocija najboljih sportskih timova iz Hercegovine, edukativne radionice, motivacijska predavanja, nagradne igre/kvizovi i slična događanja.

Na sajmu je sudjelovala i Županija Zapadnohercegovačka nudeći mogućnost putovanja kroz svoje najatraktivnije outdoor/avanturističke lokacije na atraktivan i moderan način koristeći VR tehnologiju, odnosno virtualne naočale. Na taj način su brojni zainteresirani posjetitelji imali priliku doživjeti virtualno putovanje kroz neke od najljepših turističkih atrakcija u Županiji Zapadnohercegovačkoj kao što su; Vodopad Kravica u Ljubuškom, Borak u Širokom Brijegu, Park prirode Blidinje u Posušju i Peć Mlini u Grudama.good life mepas mall 2019 113 1024 x 683

Turizam, odnosno, izgradnja i brendiranje Županije Zapadnohercegovačke, kao ruralnog/outdoor turističkog odredišta usmjerena je na sljedeće avanture; penjanje po stijenama, canyoning, planinarenje i vožnja bicikla, seoska domaćinstva i iskustva kampiranja. Veliki dio ovih aktivnosti realiziran je u Županiji Zapadnohercegovačkoj kroz dosadašnje provedene projekte, te se planira kontinuiran razvoj u budućnosti.

© Copyright 2024 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search