Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14.
88220 Široki Brijeg

Poziv organizacijama civilnog društva na informativne sastanke o IPA III 2021.- 2027.

Direkcija za europske integracije i Ured DIPAK pozivaju organizacije civilnog društva da sudjeluju na informativnim sastancima o IPA III u Sarajevu i Mostaru, koji će biti održani u prosincu 2019. godine.

Informacije o novom instrumentu pretpristupne pomoći za razdoblje 2021.-2027. (IPA III) prezentirat će predstavnik Delegacije Europske unije Richard Máša i predstavnici Direkcije za europske integracije.

U Sarajevu će IPA III informativni sastanak biti održan u petak, 06. prosinca 2019. godine, s početkom  u 11 sati, u Velikoj sali (amfiteatru) Parlamentarne skupštine BiH.

Točan datum i vrijeme održavanja IPA III informativnog sastanka u Mostaru bit će naknadno objavljeni.

S obzirom na ograničenost prostora, maksimalan broj sudionika, predstavnika organizacija civilnog društva predviđenih za sesiju u Sarajevu je 20, a za sesiju u Mostaru pet. Svaku prijavljenu organizaciju civilnog društva može predstavljati maksimalno jedan sudionik.

Sve zainteresirane organizacije civilnog društva svoje sudjelovanje na sastancima u Sarajevu ili Mostaru mogu prijaviti putem e-maila na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Poziv će biti zatvoren po prijemu gore navedenog broja prijava za svaku lokaciju.

Izvor: http://www.dei.gov.ba/

© Copyright 2024 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search