Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14.
88220 Široki Brijeg

Otvoreni poziv predstavnicima civilnog društva za sudjelovanje u radu Odbora za praćenje provedbe IPA-e

Ured Državnog IPA koordinatora (DIPAK) poziva predstavnike civilnog društva: organizacije civilnog društva, akademsku zajednicu, profesionalne udruge, socijalne partnere, medije i zainteresiranu javnost da sudjeluju u radu 5. sjednice Odbora za praćenje provedbe IPA-e (IPA Monitoring Committee).

U radu sastanka će sudjelovati nadležni predstavnici institucija iz Bosne i Hercegovine, drugi donatori, suradnici iz Delegacije Europske unije i Europske komisije, pod kopredsjedanjem Državnog IPA koordinatora i šefice odjela DG NEAR u čijoj nadležnosti je provedba nacionalnog programa IPA-e.

Sastanak će se održati u online formatu, putem Zoom Professional platforme, u utorak, 10.11.2020. godine s početkom u 10:00 sati. Link za sastanak će biti blagovremeno dostavljen sudionicima čije će prijave biti prihvaćene. Dnevni red sastanka je OVDJE.

Uvjet za sudjelovanje u radu sastanka je prethodno iskustvo u konzultacijama vezano za planiranje/programiranje IPA-e ili u provedbi pojedinih projekata financiranih iz IPA-e, što se dokazuje dostavom odgovarajućih podataka o referencama. Poziv će biti zatvoren po prijemu prvih 20 prijava koje budu ispunjavale navedeni uvjet, najkasnije do 02. 11.2020. Podatke (ime i prezime, organizacija, dokazi o ispunjavanju uvjeta) je potrebno dostaviti na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Izvor: http://www.dei.gov.ba

© Copyright 2024 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search