Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14.
88220 Široki Brijeg

Otvorene prijave za program „Ja Poduzetnik“

Da li su ti bliski termini: poduzetnik, start-up, validacija ideje, biznis plan, financijski plan, investicije, pitch, uspjeh, rast, formiranje tima? Kreirali su program koji će vam start-up svijet približiti praktično uz najkompetentnije eksperte iz  svake start-up oblasti i učiniti vas spremnim za tržište i investicije.

POZIV za NOVU “Ja Poduzetnik” GENERACIJU 2021 uspješnih poduzetnika/ca:


Ukoliko si mlada osoba 18 do 30 koja želi da se upusti u poduzetništvo, ili pak imaš tek formirani start-up tim, tvoja poslovna ideja osvaja srca okoline,  iza tebe je iskustvo osobe koja je pokrenula biznis ili  tek želiš da učiš osnove poduzetništva, “Ja Poduzetnik” je kreirao program koji je upravo za tebe. Pazi, mjesta su ograničena i biraju samo najbolje, zato požuri da ispuniš prijavnu formu.

Garantiraju ti do sada najinovativniji program za mlade talente, poduzetnike i start-up-ove, eksperte koji su u svojim branšama lideri, a vama će biti na raspolaganju svih  6 mjeseci programa, start-up i poduzetničke teme koje su trenutno na tržištu najaktualnije, i praktično znanje koje odmah možete primijeniti na trenutni ili budući biznis model. Biraju 50 mladih talenata iz cijele Bosne i Hercegovine. Svih 50 će imati tromjesečnu edukaciju kako bi kompletiralo svoje ideje i biznis modele, a samo 10 ulazi u finalno pitch natjecanje. Najbolje ideje će biti prezentirane cijeloj BiH, a pobjednici dobivaju vrijedne nagrade.

Nije teško biti poduzetnik uz program “Ja Poduzetnik” zar ne?


Prepoznaješ se? Ti si osoba koja voli izazove? Tvoj tim treba mentorstvo i edukaciju? Želiš da tvoja ideja pobjedi na start-up natjecanju? Ti si poduzetnik?

 

 Apliciraj odmah!

Rok za apliciranje je 25. veljače 2021. godine, a izabrani sudionici će biti objavljeni 01. ožujka 2021. godine.

Prijaviti se možete ovdje

Izvor: japoduzetnik.com

© Copyright 2024 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search