Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14
88220 Široki Brijeg

Nagradni natječaj: “Čovjek u fokusu – Priče o volonterizmu”

Resursni centar za BiH civilno društvo u procesu EU integracija upućuje javni poziv “Čovjek u fokusu – Priče o volonterizmu” za dostavljanje radova za izbor do sada neobjavljene tekstualne i video priče o volonterizmu u BiH u periodu od 2018. do 2020. godine.

Na natječaju mogu sudjelovati volonteri svih životnih dobi koji pored tekstualne priče o svom najvećem uspjehu tokom volontiranja, trebaju dostaviti i video snimak u kojem će navesti šta ih je motiviralo na volontiranje.

U ovom ciklusu se nagrađuju tri najbolje ispričane priče, robnom nagradom u protuvrijednosti 400 eura za svaku od priča ponaosob (ukupno 1200 eura). Nagrada može biti u vidu opreme koja će pomoći grupi ili pojedincu da u budućnosti još efikasnije radi na rješavanju problema u zajednici (računalo, laptop, projektor, kamera, i sl.), a po izboru nagrađenog autora.

Priče će se u prvom krugu ocjenjivati od strane komisije koja će odabrati 10 do 15 najboljih priča koje će se kvalificirati na Facebook, Instagram i Twitter glasanje u koje ulazi broj lajkova i podjela/retvitova objave sa stranice Euresurs i nosi 50% ukupne ocjene, dok u preostalih 50% ulazi ocjena stručne komisije.

Na natječaj se mogu prijaviti radovi koji nisu objavljeni na nekom od web (internet news) portala, printanom ili elektronskom mediju.

Radovi se dostavljaju e-mailom na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , sa naznakom “Čovjek u fokusu – Priče o volonterizmu“.

Uz dostavljen rad (tekstualnu priču i video snimak), prijava treba sadržavati podatke o autoru (ime i prezime, mjesto stanovanja i kontakt podaci), te fotografije koje su u vezi sa temom dostavljenog rada.

Video snimak je zamišljen kao video blog u trajanju do 90 sekundi i za njegovo kreiranje je dovoljan mobilni telefon. Video snimak može biti u formi izjave, snimka sa terena, događaja, izjave osobe kojoj se pružila pomoć.

Javni poziv za dostavljanje radova je otvoren do 28.02.2021. godine.

Više informacija o natječaju možete pogledati na OVOM LINKU

Izvor: https://euresurs.ba/

© Copyright 2021 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search