Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14.
88220 Široki Brijeg

Objavljen drugi poziv za podnošenje prijedloga grantova male veličine za Balkanski forum

 

cover small grants 810x268 1

 

Objavljen je drugi poziv Balkanskog foruma za podnošenje prijedloga malih grantova za podršku regionalnim inicijativama mladih na Zapadnom Balkanu s ciljem ubrzanja prijelaza na cirkularnu ekonomiju.

Fond za suradnju s mladima shema je grantova koju je uspostavio Balkanski forum, uz podršku Fonda braće Rockefeller, čiji je  cilj  poticanje regionalne suradnje i dijaloga između mladih u zemljama Zapadnog Balkana, odnosno Albaniji, Bosni i Hercegovini, Kosovu, Crnoj Gori, Sjevernoj Makedoniji i Srbiji.

Pozivaju se nevladine organizacije (NVO-e) iz zemalja regije Zapadnog Balkana da udruže napore i generiraju inovativne i jedinstvene ideje za zajedničko djelovanje na kružnom gospodarstvu. 

Posebni ciljevi  ovog poziva:

  • Jačanje regionalnih inicijativa mladih o istraživanju i inovacijama koje doprinose unaprjeđenju kružnog gospodarstva na Zapadnom Balkanu;
  • Jačanje vještina zagovaranja politike mladih ljudi u kružnom gospodarstvu;
  • Povećanje svijesti javnosti i aktivnosti na lokalnoj razini o zaštiti okoliša i prirodnih resursa, smanjenju otpada i recikliranju.

Kroz male grantove nastoji se podržati 3-5 prekograničnih projekata s financiranjem do  3.500  eura za svaki.

Sredstva će pokriti 100% ukupnog proračuna za predložene projekte.

Trajanje projekta treba biti između 3 i 6 mjeseci.

Rok za podnošenje prijava: 18. listopada 2021. godine.

Smjernice za prijavu (pronađite ispod poveznice u pdf -u) te podnesite obrazac za prijavu i obrazac proračuna na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 Izvor: https://www.mreza-mira.net/vijesti/pozivi-za-projekte/the-balkan-forum-2nd-call-for-proposals-for-small-size-grants/

 

© Copyright 2024 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search