Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14.
88220 Široki Brijeg

EU4AGRI objavio javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava investicijama za razvoj i unaprjeđenje ruralne/lokalne tržišne infrastrukture

Kroz ovaj javni poziv projekt EU4AGRI, koji financira Europska unija, će podržati ulaganja u infrastrukturu za aktivnosti povezane s poljoprivredom i ruralnim razvojem.

Realizacijom ovakvih projekata poboljšava se stanje ruralnih područja čime se ujedno jača i lokalno tržište, te se lokalnim proizvođačima osiguravaju uvjeti za planiranje i unaprjeđenje proizvodnje i plasman poljoprivredno-prehrambenih proizvoda. Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.2 milijuna KM.

Prihvatljivi podnositelji prijava za dodjelu bespovratnih sredstava u okviru ovog Javnog poziva su isključivo jedinice lokalne samouprave (JLS) dok će biti podržani tržišni infrastrukturni projekti koji će biti na raspolaganju prije svega lokalnim korisnicima koji se bave proizvodnjom unutar sljedećih sektora: sektor voća i povrća, uključujući masline i grožđe, sektor stočarstva, sektor mesa, sektor mlijeka, sektor pčelarstva, sektor žitarica i uljarica, sektor ljekovitog bilja, aromatičnog bilja i gljiva i sektor starih i tradicionalnih zanata i rukotvorina.

Rok za prijave je 08. prosinac 2021. godine do 17:00 sati.

Javni poziv, kao i sva popratna dokumentacija, se nalaze na web stranici projekta eu4agri.ba.

Izvor: https://eu4agri.ba/

© Copyright 2024 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search