Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14.
88220 Široki Brijeg

OBAVIJEST – Podnošenje zahtjeva za podršku po modelu ruralnog razvoja

Na temelju člana 18. Pravilnika o uvjetima i načinu ostvarenja novčanih podrški po modelu ruralnog razvoja („Službene novine Federacije BiH“ broj 55/21 i 46/22) Federalno ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede  i šumarstva objavljuje

 

Obavijest o uvjetima i rokovima za podnošenje zahtjeva za podršku po modelu ruralnog razvojau 2022. godini

Predmet ove obavijesti je upoznavanje potencijalnih korisnika novčane podrške s uvjetima i rokovima za podnošenje zahtjeva za podršku po modelu ruralnog razvoja iz Programa novčanih podrški u poljoprivredi i ruralnom razvoju za 2022. godinu.

Informacije o korisnicima, općim i posebnim uvjetima koje moraju ispunjavati korisnici novčane podrške po modelu ruralnog razvoja u 2022. godini, prihvatljivim ulaganjima, prihvatljivim i neprihvatljivim troškovima, minimalnoj i maksimalnoj vrijednosti ulaganja, osnovnom i dodatnom iznosu podrške, mjerama i dokumentima koje treba priložiti uz obrazac zahtjeva nalaze se u Pravilniku o uvjetima i načinu ostvarivanja novčane podrške po modelu ruralnog razvoja (“Službene novine Federacije BiH” broj 55/21) i Pravilniku o izmjenama i dopunama Pravilnika o uvjetima i načinu ostvarivanja novčanih podrški po modelu ruralnog razvoja (“Službene novine Federacije BiH” broj 46/22).

Obrasce potrebne za podnošenje zahtjeva možete preuzeti ovdje

Početni rok za podnošenje zahtjeva je narednog dana od dana objave ovog obavještenja, a krajnji rok za podnošenje zahtjeva za podršku je 05. kolovoza 2022. godine, osim za ulaganja financirana putem kreditne linije Razvojne banke Federacije BiH kada je krajnji rok 01. kolovoza 2023. godine.

Vise informacija na linku

Izvor: https://fmpvs.gov.ba/

© Copyright 2024 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search