Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14.
88220 Široki Brijeg

Javni poziv za sve zainteresirane iz nevladinog sektora, organizacija i pojedinaca iz Županije Zapadnohercegovačke

Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije nastavlja sa provedbom je Programa izgradnje kapaciteta u pisanju i provedbi projekata u Županiji Zapadnohercegovačkoj.

Cilj Programa je izgraditi i ojačati kapacitete županijskih, gradskih i općinskih tijela uprave, kao i svih ostalih zainteresiranih institucija i organizacija i pojedinaca u Županiji Zapadnohercegovačkoj u planiranju, pisanju, pripremi i provedbi projekata, kako bi bili što spremniji za učinkovito korištenje dostupnih sredstava iz programa EU.

Kroz Program izgradnje kapaciteta u pisanju i provedbi projekata u Županiji Zapadnohercegovačkoj treći ciklus obuka u 2022.godini planiran je za nevladin sektor, organizacije i pojedince s naglaskom na mlade za jačanje kapaciteta za pisanje projekata.

Okvirne teme koje su pokrivene ovom obukom su:

Uvod u upravljanje projektnim ciklusom (Project Cycle Management);

Pisanje projektnih prijedloga;

Priprema logičkog okvira;

Priprema proračuna projekta;

Priprema specifičnih dokumenata za korištenje pretpristupne pomoći Europske unije;

Javne nabavke sukladno PRAG procedurama;

Upravljanje provedbom projekata i izvještavanje.

Planirani vremenski okvir za održavanje obuke je 15. rujna -15.listopada 2022.godine, trajat će tri dana, a točan termin obuka dostavit ćemo naknadno.

Budući da je ova obuka ciljana za nevladin sektor, organizacije i pojedince s naglaskom na mlade molimo Vas da svoje prijave dostavite na sljedeću adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do 01. rujna 2022. godine.

© Copyright 2024 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search