Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14.
88220 Široki Brijeg

OTVORENE PRIJAVE ZA IF SOCIAL IMPACT GRANT

Mladiinfo EU poziva sve zainteresirane da se prijave za if SOCIAL IMPACT grant koji podržava projekte koji doprinose unaprijeđenju društva. Grant se nudi za projekte koji teže postizanju jednog ili više ciljeva održivog razvoja UN-a.

if social impact 640x450 1 

Područja: više područja.

Opis: najbolji projekti bit će nagrađeni sa 100.000. eura godišnje. Kandidati su dobrodošli prijaviti sve projekte koji doprinose rješavanju najhitnijih izazova današnjeg vremena i pomažu u poboljšanju uvjeta. Projekt koji se prijavljuje bi već trebao biti proveden.

Kandidati mogu ažurirati svoj projekt najnovijim video zapisima, fotografijama ili vijestima. Projekti koji budu izabrani od strane žirija bit će predstavljeni globalnoj dizajnerskoj zajednici, medijima i javnosti zainteresiranoj za dizajn. Projekti koji budu izabrani dobit će svoj pojedinačni izvještaj.

Uvjeti: mogu se prijaviti sve zainteresirane kompanije, dizajnerski studiji, NVO, fondacije, javne i druge organizacije, društvena poduzeća i poduzetnici.

Način prijave: kako biste se prijavili potrebno je posjetiti stranicu: https://ifdesign.com/en/if-social-impact-prize?fbclid=IwAR1TFMnZq5lYkWRkbB_NOWiCyQqQFIj8exKgFxpam6Cj2G4dOGUZ5lPk3aw.

Detaljnije informacije možete pronaći na: https://ifdesign.com/en/if-social-impact-prize?fbclid=IwAR1TFMnZq5lYkWRkbB_NOWiCyQqQFIj8exKgFxpam6Cj2G4dOGUZ5lPk3aw.

Izvor: https://www.mreza-mira.net/

© Copyright 2024 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search