Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14.
88220 Široki Brijeg

Federalno ministarstvo razvoja, poduzetništva i obrta objavilo Potencijalnu listu korisnika financijske pomoći obrtima

U skladu s Uredbom o mjerama financijske pomoći obrtima i ostalim samostalnim djelatnostima u Federaciji Bosni i Hercegovini u cilju ublažavanja negativnih posljedica pandemije COVID-19, a nakon isteka 15 dana od objave Preliminarne liste korisnika financijske pomoći, Federalno ministarstvo razvoja, poduzetništva i obrta obavještava obrte i ostale samostalne djelatnosti da objavljuje  Potencijalnu listu korisnika financijske pomoći na mrežnim stranicama Federalnog ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta i Vlade Federacije BiH.

Konačna lista korisnika financijske pomoći biti će reducirana za sve obrte i ostale samostalne djelatnosti, koji u skladu sa članom 7. stav 1. tačkom e) ne ispunjavaju uvjete iz ove uredbe.

U roku od 8 dana od dana objave Potencijalne liste korisnika financijske pomoći, vlasnici obrta i ostalih samostalnih djelatnosti mogu podnijeti pismeni prigovor Federalnom ministarstvu razvoja, poduzetništva i obrta  na adresu dr. Ante Starčevića bb (Hotel Ero), Mostar, uz adekvatne dokaze (npr. potvrda o izmirenim obavezama od Porezne uprave Federacije BiH i to u originalnom primjerku ili ovjerenoj kopiji i sl.). Osnovani prigovori biti će uvaženi, a podneseni prigovori bez priloženih dokaza biti će odbačeni.

Potencijalnu listu korisnika možete pronaći na sljedećem linku: https://finpomoc2021.fmrpo.gov.ba/#/public/pretrage/

© Copyright 2024 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search