Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14.
88220 Široki Brijeg

Županija Zapadnohercegovačka na 22. Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru

Photo Med.s.g 1

 

Sa zadovoljstvom vas pozivamo da nas posjetite na 22. Međunarodnom sajmu gospodarstva koji će se održati u Mostaru od 9. do 13. travnja 2019. godine, u partnerstvu s Narodnom Republikom Kinom.

 

 

 

 

 

Županija Zapadnohercegovačka će se predstaviti na štandu u paviljonu 1.

S ciljem ostvarivanja postavljene vizije razvoja turizma u Planu razvoja turizma Županije Zapadnohercegovačke, Vlada Županije Zapadnohercegovačke, zajedno sa svojim Uredom za europske integracije, općinama i gradovima će se na ovogodišnjem sajmu predstaviti na zajedničkom štandu na jako zanimljiv i inovativan način. Naime, imati ćete priliku doživjeti ovu županiju kao iznimno atraktivnu i konkurentnu turističku destinaciju putujući pomoću VR tehnologije kroz neke od naših najljepših turističkih atrakcija snimane na najmoderniji način kao što su Vodopad Kravica u Ljubuškom, Borak u Širokom Brijegu, Park prirode Blidinje u Posušju, Peć Mlini u Grudama.

Nadamo se da ćete odvojiti svoje vrijeme, posjetiti nas tijekom trajanja sajma i kroz virtualne naočale doživjeti jedinstveno virtualno putovanje Zapadnohercegovačkom Županijom.

Photo Med.s.g. 2

 

Dobro došli!

© Copyright 2024 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search