Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14.
88220 Široki Brijeg

Poziv na radionicu: Upravljanje, promocija i prodaja autentičnog smještaja u ruralnim sredinama

Projekt USAID Razvoj održivog turizma u BiH (Turizam) u partnerstvu s Federalnim ministarstvom okoliša i turizma i Federalnim ministarstvom poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva vas pozivaju da se pridružite na radionicama „Upravljanje, promocija i prodaja autentičnog smještaja u ruralnim sredinama“.

Ruralni turizam ima veliki potencijal da stimulira lok

alni ekonomski razvoj i komplementaran je s poljoprivredom kao i drugim ekonomskim aktivnostima koje doprinose rastu dohotka i otvaranju novih radnih mjesta na širem području djelovanja.

Ovaj program obuke namijenjen je svim postojećim pružateljima usluga kao i onim koji planiraju u budućnosti krenuti sa pružanjem smještaja i iskustava u ruralnim područjima. Na radionici će biti predstavljene najbolje prakse u upravljanju, promociji i prodaji autentičnih i uspješnih ruralnih iskustava, fokusirajući se na kapacitete za unaprijeđenje poslovnog upravljanja, pozicioniranje na tržištu, prodaju i dizajn proizvoda, uzimajući u obzir potrebe i motivaciju post COVID-19 posjetitelja.

Neke od tema koje će biti predstavljene tijekom predavanja su: strategije, taktike i najbolje međunarodne prakse za produženje boravka gostiju, postizanje veće stope popunjenosti i iskorištenosti kapaciteta tijekom cijele godine, poboljšanje zadovoljstva gostiju i marže profita, uz poseban fokus na marketing na društvenim mrežama, digitalnim prodajnim platformama, kvalitetnoj usluzi i standardima.

O turističkim strategijama i pristupima će Vas naučiti regionalno priznati turistički stručnjak - gospodin Nedo Pinezić. Sa druge strane, najbolje marketinške prakse će Vam predstaviti stručnjak za marketing – gospodin Harun Bavčić koristeći svoje dugogodišnje iskustvo na mnogim uspješnim projektima koje ima iza sebe.

Obuka će se održavati na više lokacija širom zemlje u razdoblju od 17. do 27. svibnja 2022. godine (Bihać, Jajce, Travnik, Tuzla, Sarajevo, Konjic, Mostar, Ljubuški i Livno), pa prema tome Vas savjetujemo da se prijavite da sudjelujete na lokaciji koja vam je najbliža.

Registrirajte Vaše prisustvo putem linka.

Izvor: https://www.fmoit.gov.ba/

© Copyright 2024 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search