Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14.
88220 Široki Brijeg

Poziv na besplatnu obuku o upravljanju projektima progama za dunavsku regiju (Danube Region Programme 2021-2027)

S ciljem podrške potencijalnim korisnicima sredstava i u okviru priprema za sudjelovanje u projektima Progama za dunavsku regiju (Danube Region Programme 2021-2027), Direkcija za europske integracije poziva zainteresirane predstavnike organizacija/institucija da sudjeluju na obuci na temu upravljanja projektnim ciklusom u projektima transnacionalne suradnje.

Trodnevna radionica biće održana od 06. do 08.09.2022. godine, a o mjestu održavanja i detaljnom programu rada sudionici će biti pravovremeno upoznati.

Kriteriji za sudjelovanje na treningu su sljedeći:

  • ·         Organizacijski - neprofitno pravno lice (institucije državne, regionalne i lokalne uprave, tijela u javnom vlasništvu, obrazovne i istraživačke ustanove, razvojne agencije, organizacije civilnog društva, strukovna udruženja i sl.)
  • ·         Sektorski – ovlast djelovanja relevantna u odnosu na programske prioritete i ciljeve:

Prioritet 1 - Pametnija dunavska regija

Prioritet 2 - Zelenija dunavska regija, s manje ugljenika

Prioritet 3 - Društvenija dunavska regija

Prioritet 4 - Bolje upravljanje suradnjom u dunavskoj regiji

(O specifičnim ciljevima Programa možete pročitati više na programskoj web strani).

  • ·         Zainteresiranost za prijavu na prvi poziv za dostavljanje prijedloga projekata
  • ·       Znanje engleskog jezika.

Broj sudionika je ograničen tako da će se, uz navedene kriterije, u odabiru sudionika programa primjenjivati načelo prvenstva prema redoslijedu prijava i omogućiti sudjelovanje samo po jednog predstavnika organizacije/institucije.

Obuka je financijski podržana sredstvima Europske unije, kroz projekat tehničke pomoći i besplatna je za sudionike. Organizator će snositi i troškove smještaja, dok putne troškove snose sudionici.

Za registraciju sudjelovanje potrebno je popuniti obrazac prijave, dostupan na sljedećem linku registracija, najkasnije do 16.08.2022. godine. Aplikanti će biti obavješteni o statusu prijava do 20.08.2022.

Za dodatna objašnjenja možete se obratiti putem e-maila, na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Izvor: https://www.dei.gov.ba/

© Copyright 2024 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search