Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14.
88220 Široki Brijeg

Otvorene prijave za događaj “Eko aktivizam i mladi u BiH”

Organizacija RE.TE. i Vijeće mladih FBiH te pozivaju na događaj “Eko aktivizam i mladi u BiH” koji će se održati u ponedjeljak, 08.kolovoza 2022. godine u Mostaru.

Događaj je namijenjen mladima (15 – 30 godina) koji su zainteresirani za teme ekologije i zaštite okoliša, kao i omladinskim udruženjima i organizacijama koje se bave, ili žele baviti ekologijom i zaštitom okoliša. Želja im je upoznati mlade s trenutnim radom organizacija koje djeluju u ovlasti eko aktivizma u BiH i promovirati rad i djelovanje pojedinaca, ali i predstaviti proces EU integracija BiH, njegov dosadašnji napredak i ulogu mladih u tom procesu.

Početak događaja je planiran u 11.00, a kraj u 16.00 sati, a održat će se na adresi Mostarskog bataljona bb (Hotel Bristol). Točnu agendu će svi odabrani sudionici dobiti najkasnije do 05. kolovoza 2022. godine do 17.00 sati. Refundacija putnih troškova i troškovi ručka su obezbijeđeni za sve sudionike događaja, a smještaj će se refundirati po potrebi u odnosu na udaljenost.

Prijave su otvorene za sve mlade osobe (od 15 do 30 godina), koje se zanimaju za teme koje događaj pokriva, posebno one mlade koji su aktivni u radu omladinskih udruženja u svojim zajednicama.

Prednost će imati mladi i predstavnici omladinskih udruženja koji se nalazi u nekoj od struktura vijeća mladih u Federaciji BiH.

Prijaviti se možete popunjavanjem forme koja se nalazi na ovom linku. Rok za prijavu na događaj je četvrtak, 4. kolovoza 2022. godine, do 23:59. Prednost prilikom selekcije imaju mladi koji su članovi omladinskih udruženja u strukturi Vijeća mladih FBiH.

Za sva pitanja možete se obratiti na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Događaj se realizira u sklopu projekta “Ready for Europe” kojeg implementira RE.TE. – Udruženje tehničara za solidarnost i međunarodnu suradnju u partnerstvu s Vijećem mladih Federacije BiH, a financira Ministarstvo vanjskih poslova i međunarodne saradnje Italije.

Izvor: mreza-mira.net

© Copyright 2024 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search