Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14.
88220 Široki Brijeg

URED VLADE ŽUPANIJE ZAPADNOHERCEGOVAČKE ZA EUROPSKE INTEGRACIJE ORGANIZATOR OBUKA ZA NEVLADIN SEKTOR, ORGANIZACIJE I POJEDINCE ZA JAČANJE KAPACITETA ZA PISANJE PROJEKATA

Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije nastavlja s provedbom Programa izgradnje kapaciteta u pisanju i provedbi projekata u Županiji Zapadnohercegovačkoj i održavanju obuka za nevladin sektor, organizacije i pojedince s naglaskom na mlade za jačanje kapaciteta za pisanje projekata. Obuke na kojima je sudjelovalo jedanaestero polaznika održane su u Širokom Brijegu od 28. rujna do 30. rujna 2022. godine.

 

Okvirne teme koje su pokrivene ovom obukom su: Uvod u upravljanje projektnim ciklusom (Project Cycle Management), Pisanje projektnih prijedloga, Priprema logičkog okvira, Priprema proračuna projekta, Priprema specifičnih dokumenata za korištenje pretpristupne pomoći Europske unije, Javne nabavke sukladno PRAG procedurama, Upravljanje provedbom projekata i izvještavanje. Cilj Programa je izgraditi i ojačati kapacitete županijskih, gradskih i općinskih tijela uprave, kao i svih ostalih zainteresiranih institucija i organizacija te pojedinaca u Županiji Zapadnohercegovačkoj u planiranju, pisanju, pripremi i provedbi projekata, kako bi bili što spremniji za učinkovito korištenje dostupnih sredstava iz programa EU.

 

 

Obuka 30.9. 2

Cilj Programa je izgraditi i ojačati kapacitete županijskih, gradskih i općinskih tijela uprave, kao i svih ostalih zainteresiranih institucija i organizacija te pojedinaca u Županiji Zapadnohercegovačkoj u planiranju, pisanju, pripremi i provedbi projekata, kako bi bili što spremniji za učinkovito korištenje dostupnih sredstava iz programa EU.

Sljedeće obuke Ureda Vlade Županije Zapadnohercegovačke za polaznike iz nevladinog sektora, organizacije i pojedince s naglaskom na mlade za jačanje kapaciteta za pisanje projekata planirane su u razdoblju od 5. listopada do 7. listopada 2022. godine, o čemu će javnost biti pravovremeno obaviještena.

Obuka 30.9. Foto

© Copyright 2024 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search