Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14.
88220 Široki Brijeg

Dostupna nova mogućnost za projektno financiranje kroz Program za dunavsku regiju

U okviru Programa za dunavsku regiju 2021-2027., objavljen prvi poziv za dostavu prijedloga projekata. Poziv je otvoren za sva četiri programska prioriteta:

  •             Pametnija dunavska regija
  •             Zelenija dunavska regija, sa niskim udjelom ugljika
  •              Društvenija dunavska regija
  •             Upravljanje dobrom suradnjom (specifični cilj 4.2: Povećani institucionalni kapaciteti za teritorijalno i makroregionalno upravljanje).

Poziv je koncipiran kroz dva koraka, a rok za iskazivanje interesa u prvom koraku je 21.11.2022. godine. Iskazivanje interesa sastoji se od interventne logike i opisa relevantnosti projekta, dok će se pun prijedlog projekta dostavljati samo za one projekte koji budu predselektirani u prvoj fazi. Jedan od značajnih noviteta u programskoj fazi 2021-2027. je mogućnost za potencijalne korisnike sredstava iz BiH da imaju ulogu vodećeg partnera u projektima.

Programska tijela organiziraju višestruku online podršku zainteresiranim aplikantima.

Direkcija za europske integracije, u ulozi Državne kontakt točke, 12.10.2022. godine organizira online Info sesiju, za koju se možete registrirati na: https://forms.gle/yCF8wscCf8Q7piMM6. Info sesija će se održati dvojezično (na b/h/s i engleskom jeziku), a vrijeme održavanja će biti naknadno objavljeno. 

Zajednički sekretarijat i Upravljačko tijelo Programa održat će, između ostalog, sljedeće webinare:

-              Rad u JEMS-u (Joint Electronic Monitoring System, preko kojeg se i podnose aplikacije): 13.10.2022. od 9:30 sati.

Registracija - https://www.interreg-danube.eu/calls/calls-for-proposals/third-call-for-proposals/ghghh/registration-for-jems-webinar

-              Razvijanje interventne logike: 13.10.2022. od 13:30 sati.

Registracija - https://www.interreg-danube.eu/calls/calls-for-proposals/third-call-for-proposals/ghghh/registration-for-webinar-how-to-build-the-intervention-logic.  

Više informacija o Programu, propozicijama poziva, kao i paket dokumenata relevantnih za prijavu dostupni su na web stranici Programa: https://www.interreg-danube.eu/

Izvor:  https://www.dei.gov.ba/


© Copyright 2024 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search