Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14
88220 Široki Brijeg

URED VLADE ŽUPANIJE ZAPADNOHERCEGOVAČKE ZA EUROPSKE INTEGRACIJE ORGANIZATOR OBUKA ZA NEVLADIN SEKTOR, ORGANIZACIJE I POJEDINCE ZA JAČANJE KAPACITETA ZA PISANJE PROJEKATA

Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije nastavlja s provedbom Programa izgradnje kapaciteta u pisanju i provedbi projekata u Županiji Zapadnohercegovačkoj i održavanju obuka za nevladin sektor, organizacije i pojedince s naglaskom na mlade za jačanje kapaciteta za pisanje projekata. Obuke na kojima je sudjelovalo 16 polaznika održane su u Širokom Brijegu od 5. listopada do 7. listopada 2022. godine.

20221007 143357

Okvirne teme koje su pokrivene ovom obukom su: Uvod u upravljanje projektnim ciklusom (Project Cycle Management), Pisanje projektnih prijedloga, Priprema logičkog okvira, Priprema proračuna projekta, Priprema specifičnih dokumenata za korištenje pretpristupne pomoći Europske unije, Javne nabavke sukladno PRAG procedurama, Upravljanje provedbom projekata i izvještavanje. Cilj Programa je izgraditi i ojačati kapacitete županijskih, gradskih i općinskih tijela uprave, kao i svih ostalih zainteresiranih institucija i organizacija te pojedinaca u Županiji Zapadnohercegovačkoj u planiranju, pisanju, pripremi i provedbi projekata, kako bi bili što spremniji za učinkovito korištenje dostupnih sredstava iz programa EU.

Cilj Programa je izgraditi i ojačati kapacitete županijskih, gradskih i općinskih tijela uprave, kao i svih ostalih zainteresiranih institucija i organizacija te pojedinaca u Županiji Zapadnohercegovačkoj u planiranju, pisanju, pripremi i provedbi projekata, kako bi bili što spremniji za učinkovito korištenje dostupnih sredstava iz programa EU.

© Copyright 2023 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search