Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14.
88220 Široki Brijeg

POZIV NA ONLINE DOGAĐAJ WB++ PITCH & MATCH: DIGITALIZACIJA U TURIZMU

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine obavještava poslovne subjekte da Europska poduzetnička mreža, u suradnji s WB++ inicijativom, a u suorganizaciji s BITNET konzorcijem Europske poduzetničke mreže u Federaciji Bosne i Hercegovine, organizira jedinstveni online "pitch-match" događaj na temu "Digitalizacija u turizmu" koji će se održati 13. veljače 2023. Ovo je jedinstvena prilika za gospodarstvenike da saznaju sve o digitalnim rješenjima iz regije koja mogu biti korisna za njihovo poslovanje te pronađu potencijalne partnere.

Photo 7

Tijekom konferencije bit će predstavljene aktivnosti Europske poduzetničke mreže (EEN) , kao i FINNO platforma koja može pomoći gospodarstvenicima u razvoju poslovanja.

Enterprise Europe Network sastoji se od gotovo 600 partnerskih organizacija i institucija, povezuje korisnike iz 54 zemlje i više od 3000 stručnjaka iz različitih područja na lokalnoj i međunarodnoj razini. Na FINNO platformi pruža se podrška kroz besplatne konzultantske usluge za izvore financiranja inovacija, internacionalizacije i rasta poslovanja.

Dnevni red nalazi se na poveznici.

 

Izvor: https://komorabih.ba/

© Copyright 2024 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search