Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14.
88220 Široki Brijeg

BFC SEE 2023 - JAVNI POZIV ZA GRADOVE I OPĆINE

Partnerstvo za konkurentniji region (KOR Partnerstvo) i Njemačka razvojna suradnja koju provodi GIZ, pozivaju sve gradove i općine, lidere ekonomskog razvoja da se uključe u međunarodni BFC SEE Program certifikacije gradova i općina sa povoljnim poslovnim okruženjem u jugoistočnoj Europi.

REDAH Baner za web stranicu

BFC SEE program je namijenjen prije svega onim gradovima i općinama koje imaju proaktivan pristup u razvoju svojih investicijskih potencijala i žele da kroz unaprijeđenje poslovnog ambijenta stvore bolje uvjete za privlačenje investicija i brži razvoj postojeće privrede i tako unaprijede kvalitet života građana.

Neke od prednosti koje BFC SEE program donosi certificiranim gradovima i općinama su:

  • Imidž moderne i agilne lokalne administracije na usluzi građanima i privredi
  • Pozicioniranje na mapi najpovoljnijih investicijskih destinacija Jugoistočne Europe
  • Prepoznatljivost među donositeljima odluka u državi, privredi i međunarodnoj zajednici
  • Prilike za sudjelovanje u razvojnim projektima, studijskim posjetama i regionalnim inicijativama
  • Razmjena znanja s najuspešnijim gradovima i općinama.

Ovaj poziv je ekskluzivno otvoren za 50 gradova i općina Jugoistočne Europe koji do sada nisu sudjelovali u BFC SEE Programu i čija vizija razvoja se zasniva na autentičnim lokalnim potencijalima.

Za sve zainteresirane kandidate, organizirat će se info sesija: „Kako do međunarodnog BFC SEE certifikata“ s ciljem dodatnog informiranja o detaljima i uvjetima sudjelovanja u Programu.  Prijava za info sesiju  na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  (ime, prezime, funkcija, općina).

Više informacija o BFC SEE Programu i procesu certifikacije, kriterijima IV edicije, kao i uvjetima za sudjelovanje možete saznati putem poveznice: https://redah.ba/bfc-see-2023-javni-poziv-za-gradove-i-opcine/.

Izvor: https://redah.ba/

© Copyright 2024 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search